Să crezi în visuri!
Să crezi în visuri!
Să crezi în visuri!
Posted on: 2020-07-25 / By: Ana Maria Isac

Întodeauna am crezut că cele mai mărețe realizări își au orginea în visurile fiecăruia dintre noi.


În copilărie iubeam să-mi petrec timpul uitându-mă pe fereastră. Locuiam la etajul 7. Puteam să văd dincolo de celelalte blocuri. Mă simțeam mai aproape de nori și de cele mai multe ori, așa cum spunea mama, visam cu ochii deschiși.  Mă vedeam pe mine peste ani și ani, îmi făceam planuri despre cum o să reușesc să-mi îndeplinesc dorințele.  Era ca și cum acolo la fereastra din dormitor mă regăseam pe mine și îmi construiam realtatea și viitorul.


Acolo au luat naștere unele dintre visurile care în timp au devenit realitate. Erau la fel ca un foc ce ardea în interiorul meu. Închideam ochii și deja le vedeam îndeplinite, deja simțeam fiecare emoție care vine odată cu reușita. De atunci și până acum, caut locuri care să mă lase să privesc în depărtare, care să-mi ofere o linie a orizontului unde să dau naștere altor visuri și unde să mă regăsesc pe mine din nou și din nou.


Visurile noastre sunt imaginea cea mai clară a ceea ce ne poate face să ne simțim vii, a ceea ce ne dă sens și ne motivează să ne concentrăm resusele spre o destinație a împlinirii.


Nu ezita nici o secundă să visezi! Îndrăznește să proiectezi undeva în imaginația ta viitorul care te poate face fericit. Apoi, dă-ți voie să crezi că ai ajuns deja acolo. Simte fiecare emoție, căci ceea ce simți e sursa tuturor acțiunilor pe care le vei desfășura în drumul tău spre transformare în realitate a unui vis.


Nu-ți eticheta visurile ca fiind realizabile sau nu! Doar lasă-le să fie! Va veni o zi, în care vei lua o pauză și te vei întoarce la ele. Iar atunci când simți sau crezi că nu mai poți visa, adu-ți aminte că în interiorul tău locuiește un copil care se pricepe de minune la asta. Dă-i voie să acționeze pentru tine!


Lasă-te să visezi chiar și atunci când realitatea nu-ți surâde! Atunci când nimic nu te satisface. Crede în ce visezi, căci asta te poate ajuta să creezi o realitate plăcută ție și amintesște-ți că granița dintre vis și realitate ești chiar tu. Iar daca crezi că visurile sunt o joacă, amintește-ți că prima dată ai învățat prin joc.


Visurile nu sunt despre ce  e corect, nici despre ce e ușor, nici despre ce e eficient, nici despre ce face toată lumea. Visurile sunt despre tine, despre ce îți dorești tu, despre ce te poate face pe tine să te simți împlinit, fericit, mulțumit. Sunt despre acel decor în care, trezindu-te în fiecare dimineață, simți că ești în locul și momentul pe care ți l-ai dorit, la care ai visat, unde nimic nu e greu, neplăcut sau obositor. Unde totul există exact după șablonul pe care chiar tu l-ai desenat acolo undeva... Într-un vis!

Contact
Ana-Maria Isac
Psyrise s-a născut din dragoste pentru oameni și își propune să ofere un spațiu sigur în care oamenii să se regăsească. Mai mult decât...
contact@psyrise.ro
+40 744 325 080
Bucuresti, RO